Op zoek naar die ene

extra troef om uw klanten

sneller extra centimeters

te laten verliezen?

 

 

In één snelle

en efficiënte

(be)handeling?

 

 

 

Met de beste

investering op de

afslankingsmarkt!

 

 

 

 

Contacteer ons nu!

 

Maak van uw praktijk

een ongekend succes!

 

 

|    Welkom op de website van Cryo LineNieuwLogo

Cryo LineNieuwLogo is de nieuwe trend op het gebied van afslanken en figuur correctie. Door gecontroleerde koeling van het vetweefsel gaan de bruine vetcellen de witte vetcellen aansturen om over te gaan tot de verbranding van hun inhoud. Door deze verbranding zal de vetcel imploderen wat zich vertaalt in omtrekverlies!

De behandeling is veilig, snel, efficiënt en pijnloos de resultaten langdurig en verbazingwekkend! Cryo LineNieuwLogo is uitermate geschikt voor verschillende probleemzones, zoals buik, billen, bovenbenen, enz... . Doordat de vetcellen op deze plaatsen slecht doorbloed zijn, is het vaak erg moeilijk om juist daar vetreductie te realiseren door middel van sporten en gezond eten. Een ander voordeel van cryotheraphie is dat de ontstekingswaarde in het lichaam zakt zodat dit ook voor verschillende andere problemen een oplossing biedt.

  

  

Cryo LineNieuwLogo rekent zelfs af met hardnekkig overgebleven vet dat met eender welke behandeling of sportsessie (exclusief operaties e.d.) niet weg te krijgen is.

Onze verfijnde technologie werkt doeltreffender en meer nauwkeurig dan eender welk ander koelsysteem op de markt! Cryo LineNieuwLogo is voortgevloeid uit de groothandel in koelsystemen Cryo-Human die al reeds 17 jaar wereldwijd een stevige reputatie genieten in de topsport- en revalidatiewereld! Hierdoor kunnen wij u een topkwaliteit toestel en service aanbieden voor een zeer competitieve prijs! In tegenstelling tot andere medische apparatuur houden wij ons toestel basic qua design en focussen wij ons vooral op resultaten! Kwaliteit kunnen wij garanderen, niet enkel door het reeds langdurige bestaan van het bedrijf, maar vooral door het feit dat alles handmatig vervaardigd wordt in België en door onszelf aan uitvoerige controles en tests wordt onderworpen voor we het bij u afleveren! Het toestel is ontwikkeld door de zaakvoerder waardoor wij al uw specifieke behoeften kunnen beantwoorden.

  

Ga doorheen onze site en ontdek een nieuwe (afslank)wereld die ook beslist uw bedrijf een boost zal geven!

Met vriendelijke groet,

Het Cryo LineNieuwLogo Team

Cryo-Line blog

 • Eenvoudig in gebruik
  Als consulent moet je geen behandeling uitvoeren. Het enige wat…
 • Geen nazorg
  Na de behandeling kan de patiënt onmiddellijk de gewone dagdagelijkse…
 • Geen bijwerkingen
  Tot op heden werden ons nog geen bijwerkingen gerapporteerd
 • Pijnloos zonder snijden
  Het pijnloze alternatief voor liposuctie! Onmiddelijk resultaat zonder afzien!
 • Snel & efficiënt
  Alle resultaten worden gemeten direct na de behandeling , naargelang…

.